KWS
   
 

Produsele KWS - Baza pentru o agricultură performantă în prezent și în viitor !

 

 

Grupul KWS a înregistrat si înregistreaza an de an noi creșteri importante în întreaga lume pe toate segmentele de produse: porumb, sfeclă de zahăr, cereale, cartof, sorg, secară și plante oleaginoase.

Pe baza unui program constant de ameliorare am furnizat agriculturii, an de an, hibrizi noi, baza pentru o varietate din ce în ce mai extinsă de hrană, furaje și energie regenerabilă, ameliorarea fiind factorul cheie de stabilitate din punctul de vedere al creșterii populației și al schimbărilor climatic evidente din ultimii ani.

Pe baza programelor de ameliorare locale hibrizii noștri sunt creați și adaptați condițiilor tipice locale astfel încât să corespundă cerințelor de piață și nevoilor clienților noștri - fermierii.

Succesul KWS și creșterea semnificativă s-a datorat până acum unei echipe determinate, unei genetici de înaltă performanță și nu în ultimul rând, relațiilor create cu toți partenerii noștri care au avut încredere că putem crește împreună, parteneri cărora KWS le mulțumește încă o dată.

Intenția KWS este de a rămâne și în viitor o companie independentă - “specialist în semințe pentru fermieri” continuând astfel să ne concentrăm pe inovație, servicii de consultanță pentru agricultură și stabilirea de obiective înalte în ceea ce privește calitatea produselor noastre.

KWS vă mulțumește și vă dorește un an și mai bun, an în care să fim parte din creșterea dumneavoastră pentru că succesul dumneavoastră este și succesul nostru!

 

Cu stimă,

Ing. Doriana Niţu

Director General

KWS Seminţe România SRL