KWS
   
 

 

 

Semintele sunt factorul principal pentru succesul fermierului. Principala competenta KWS este ameliorarea si producerea semintelor de o inalta performanta pentru a obtine succesul si cresterea impreuna cu fermierul – la porumb se intampla:

 
Kurve, Graph Corn   KWS Zuchtstationen und Prüforte

 

  • An de an mai multi fermieri aleg sa cultive porumb KWS. Astazi sunt cultivate cu porumb KWS mai mult de 2,5 mil ha pe tot continentul – mai mult decat dublu in ultimii ani. Consideram acest fapt ca o recunoastere a performantei si parteneriatului din trecut, dar si pentru viitor.
  • Multumita increderii fermierului; KWS este unul dintre liderii mondiali in domeniul semintelor si al doilea ameliorator de porumb din Europa. KWS - specialistul in seminte, este o companie independenta detinuta de o familie cu o lunga traditie, care amelioreaza specii agricole de peste 150 de ani.
  • Ca si companie dedicata 100% ameliorarii cerealelor, KWS ofera seminte pentru toate culturile: porumb ( siloz, boabe, biogas ), sorg, sfecla de zahar, cereale ( grau, secara si orz ), oleaginoase ( rapita, floarea-soarelui ) si cartofi.
  • Grupul KWS are peste 40 subsidiare si companii afiliate in toata lumea cu activitati in peste 70 de tari.
  • KWS isi mareste semnificativ investitiile an de an. KWS reinvesteste cca 15% din profitul anual in cercetare si dezvoltare.
  • In jur de 4.400 de oameni lucreaza in KWS si ca si cult pentru inovatie, 1.200 de oameni lucreaza in cercetare.
 

 
KWS