KWS

KWS – corn breeding with speed

Cheia evolutiei noastre: ameliorarea este in centrul tuturor eforturilor noastre. Numai prin aceasta suntem in masura sa oferim cei mai buni hibrizi care sa corespunda nevoilor fermierilor :

Mendel, Erblehre KWS –corn breeding with speed

†Azi KWS este una din companiile cu cele mai intensive activitati si ridicate investitii in programul de ameliorare din Europa – cu o tendinta crescatoare.

  • KWS a dezvoltat unul dintre cele mai largi programe de ameliorare a porumbului in Europa cu mai mult de 80 de locatii diferite si mai mult de 600.000 parcele de-a lungul intregii Europe – aproape dublu in ultimii 7 ani.
  • Ameliorarea KWS se concentreaza pe tehnologia inovativa. Tehnologiile noastre stintifice pe care le folosim in ameliorare sunt mereu de ultima generatie. KWS este lider mondial in utilizarea tehnologiei dublu – haploid. Prin aceasta abordare putem produce linii parentale pure intr-un singur an comparative cu 3 pana la 5 ani in metodele conventionale. Aceasta cu siguranta accelereaza procesul ameliorarii porumbului si ne ofera mai multe oportunitati de obtinere a unui mai mare potential de productie intr-o perioada mai scurta .

KWS