KWS
   
 

Unde suntem azi

Cu o prezență remarcabilă în peste 70 de țări din lume, cu peste 5.500 angajati, compania multinationala KWS pune accentul pe cercetare, evoluție și performanță, utilizându-si vasta experiență în domeniul ameliorării. Astfel, KWS s-a dovedit întotdeauna a fi partener apropiat și de încredere al fermierului de pretutindeni.

De peste 160 de ani, compania KWS își aduce permanenta contribuție la susținerea fiecărui fermier cu soluții inovative și personalizate pentru recolte performante, profitabile, independență și prosperitate pe termen lung.

KWS Semințe S.R.L., subsidiară a Grupului german KWS, se află în topul primelor trei companii multinaționale din domeniul semințelor din agricultură, cu o cotă de piaţă în creștere de 13% din piaţa seminţelor certificate. KWS Semințe S.R.L. ocupă in Romania locul III la porumb (13% cota de piata), locul I la porumb siloz, locul III la rapița de toamnă (13% cota de piata) şi locul I la sfecla de zahăr (25% cota de piata).

Compania este activă pe piața din România din anul 2002, bucurându-se în prezent de o echipă motivată și profesionistă, care a crescut în aproape 17 ani la peste 150 angajați.

 

 

 

Realizari KWS

 
 

 
KWS